Over ons

Over ons

Catholic Voices zijn katholieke Nederlanders die naast hun baan of studie bereid zijn om voor radio, TV en kranten het rooms-katholieke geloof toe te lichten. Zij doen dit niet als woordvoerders in opdracht van de Kerk, maar zijn gewone Nederlanders die in staat zijn het standpunt van de Kerk uit te leggen voor een breed publiek. Ze hebben zichzelf verdiept in wat de Kerk zegt, wat dit betekent voor hun eigen leven en kunnen dat helder en bondig verwoorden.

Deze catholic voices zijn werkzaam in de diverse beroepsgroepen. Enkelen van hen zijn (beroepshalve) gespecialiseerd in medische onderwerpen. De catholic voices spreken met kennis van zaken over huwelijk & gezin, (seksuele) opvoeding, geloof & wetenschap, klimaat & milieu, leven & dood etc.

Ontstaan

Catholic Voices is een project dat is begonnen in het Verenigd Koninkrijk in het jaar 2010 om de presentatie van de Katholieke Kerk in de media en het publieke debat te verbeteren.

Contact

Zoekt u een Catholic Voice? Stuur dan een email met uw verzoek en contactgegevens. We nemen zo snel mogelijk contact met u op. Of neem telefonisch contact op met José van Dijck:© Copyright 2021 Catholic Voices Nederland Facebook Facebook Twitter Twitter RSS RSS Deze website is gebouwd en wordt onderhouden door iMoose