Bijbel en wetenschap

Zaterdag 24 maart - 10.00 tot 16.30 uur - Sint-Janscentrum Den Bosch

gepubliceerd: dinsdag, 20 maart 2018
Bijbel en wetenschap

In de ogen van veel tijdgenoten bewijst de wetenschap steeds maar weer dat de Bijbel vol verzinsels staan. “De oerknal heeft toch aangegeven dat de schepping in zeven dagen onzin is?” en “Heeft wetenschap niet alle religie achterhaald?” Of zoals Darwin ooit zei: “Religie is een belediging van ons intellect.”

Zaterdag 24 maart organiseert Catholic Voices Nederland weer een ‘Katholiek Geluid’ studiedag, dit keer over ons bijbel en wetenschap - zijn ze nu elkaars vijanden of vrienden?

De studiedag is de tweede van drie studiedagen, maar iedereen is welkom om zaterdag aan te schuiven, ook als je niet hebt deelgenomen aan de eerste dag.

Praktisch

De Katholiek Geluiddagen worden gehouden in het Sint Janscentrum, Papenhulst 4 in Den Bosch. Aanmelden kan door een email te sturen naar: catholicvoices.nl@gmail.com o.v.v. naam en emailadres. Elke vormingsdag begint om 10.00 uur en eindigt om 16.30 uur. We gaan om 12.30 uur samen naar de Eucharistieviering in de Sint Jan.

De bijdrage in de kosten voor de hele cursus inclusief lunch en versnaperingen is € 45,-
Voor één studiedag is de bijdrage € 15,-
Voor twee studiedagen is de bijdrage € 30,-
Het bedrag kan worden overgemaakt aan:

  • Stichting Gabriël te ’s-Hertogenbosch
    rekeningnummer: NL65 FVLB 0225 2036 50© Copyright 2019 Catholic Voices Nederland Facebook Facebook Twitter Twitter RSS RSS Deze website is gebouwd en wordt onderhouden door iMoose