WJD Workshop

gepubliceerd: zaterdag, 25 juni 2016
foto: Jongkatholiek
WJD Workshop

Met woorden schilderen! Zaterdag 25 juni 2016 was er een WJD woordvoerderstraining voor jongeren gegeven door Catholic Voices in samenwerking met Jong Katholiek en katholiekleven.nl.

Jong Katholiek schreef over de workshop: Jongeren uit de verschillende bisdommen maakten kennis met enkele belangrijke basisprincipes, zoals een goed voorbereide kernboodschap en framing en reframing. “Media bieden een kans om te spreken over je geloof,” legde Yvonne Koopman van Catholic Voices uit. “Zorg dat je je voorbereidt op een gesprek met een journalist en weet wat je (kern)boodschap is.” Media kunnen ook kritische vragen stellen. “Blijf dan dicht bij jezelf. Begrijp wat de kritiek is en probeer te reageren vanuit onderliggende positieve waarden,” legde ze uit.

Op Katholiekleven.nl, het videokanaal van de Nederlandse Bisschoppenconferentie is een filmpje geplaatst over deze workshop.
© Copyright 2021 Catholic Voices Nederland Facebook Facebook Twitter Twitter RSS RSS Deze website is gebouwd en wordt onderhouden door iMoose